tag:blogger.com,1999:blog-1408322438249580562.post7807729491546641150..comments2024-03-28T16:40:55.448+01:00Comments on Kobiece rozmówki przy herbacie- podróże, książki, kuchnia, życie na wsi: Gdy kwitnie dziki bezChudahttp://www.blogger.com/profile/10181907223458923470noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1408322438249580562.post-5975770027956214902015-06-19T14:27:03.060+02:002015-06-19T14:27:03.060+02:00Krzysztofie, też ubolewam nad tym technologicznym ...Krzysztofie, też ubolewam nad tym technologicznym kalectwem, a z drugiej strony ponoć już przesyłanie dźwięku i obrazu sprawia, ze rzadziej spotykamy się na żywo, gdyby można było przesyłać smaki i zapachy, to przestalibyśmy tęsknić do wspólnego picia kawy, delektowania się ciastem z truskawkami...Anna Kruczkowskahttps://www.blogger.com/profile/10506083344673043107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1408322438249580562.post-20463803375432745652015-06-18T19:40:15.771+02:002015-06-18T19:40:15.771+02:00Wąchałem kwiaty. Mają delikatny zapach, nic szczeg...Wąchałem kwiaty. Mają delikatny zapach, nic szczególnego, ale można doszukać się w nim ładnej nutki, a kwitnie tych roślin mnóstwo. Jeśli coś z tego zapachu jest w Twoim jakże oryginalnym napoju, niewątpliwie smakowałby mi.<br />Anno, dlaczego nikt jeszcze nie wymyślił sposobu na przesyłanie internetem smaków i zapachów?<br />Krzysztof Gdulahttps://www.blogger.com/profile/06523514782120741183noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1408322438249580562.post-46660625530679020442015-06-16T17:20:23.970+02:002015-06-16T17:20:23.970+02:00No to wstyd się przyznać, ale nigdy nic nie robiła...No to wstyd się przyznać, ale nigdy nic nie robiłam z dzikiego bzu! Kradnę przepis i wypróbuję :) <br />P.s. Mnie też czas szybko leci, za szybko, niestety:(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1408322438249580562.post-65501464545424911992015-06-16T16:08:07.412+02:002015-06-16T16:08:07.412+02:00Tez mnie zadziwia jak ten czas leci, nie nadazam. ...Tez mnie zadziwia jak ten czas leci, nie nadazam. Kwiaty czarnego bzu na przeziebienie- nie wiedzialam, chyba zaraz sobie zapare galazke :)monika jallhttps://www.blogger.com/profile/10179807500609012161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1408322438249580562.post-64156288222023647882015-06-16T10:24:46.593+02:002015-06-16T10:24:46.593+02:00Krzysztofie, nie dodawałam mleka, tylko wodę. Kolo...Krzysztofie, nie dodawałam mleka, tylko wodę. Kolor też mnie zaskoczył, myślałam, że będzie zieleńszy, zwłaszcza, ze przecież dodałam kiwi, a napar z kwiatów ma barwę żółtą. <br />Kwiaty mają delikatny smak z nutą goryczki, trzeba je więc dosłodzić, no i pamiętać, by nie jeść na surowo. Anna Kruczkowskahttps://www.blogger.com/profile/10506083344673043107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1408322438249580562.post-14543674420704150722015-06-15T22:02:48.934+02:002015-06-15T22:02:48.934+02:00Anno, napój zrobił się taki biały tylko z powodu k...Anno, napój zrobił się taki biały tylko z powodu kwiatów? Nie dodawałaś jogurtu czy czegoś podobnego? Dopiero teraz, od Ciebie, dowiaduję się, że te kwiaty są jadalne. Ciekawe, jak smakują..Krzysztof Gdulahttps://www.blogger.com/profile/06523514782120741183noreply@blogger.com